opgaver

Rengøring af skurvogn: Derfor er det vigtigt med god rengøring

By 13. juli 2020 No Comments
rengøring af skurvogn

Som bygherre er det en del af dit ansvar at stille en skurvogn til rådighed for dine medarbejdere, når opgaven varer længere end tre dage. Men det er ikke nok i sig selv at stille skurvognen til rådighed – den skal også gerne være indbydende, så dine medarbejdere har lyst til at benytte den.
Rengøring af skurvogn er derfor alfa og omega for, at dine medarbejdere får en positiv oplevelse ud af at skulle holde pause og klæde om i en skurvogn. For er den ikke ren, er det bestemt ikke nogen fornøjelse at opholde sig i den – og det skulle det jo gerne være, så humøret er højt.
Hvorfor gøre skurvognen jævnligt rent?

Der er mange gode grunde til, hvorfor det er en god ide at gøre skurvognen jævnligt rent. Ikke alene er det rart for dine medarbejdere at kunne klæde om eller tage bad i omgivelser, der er rene og hygiejniske. Det er også rart for dem at kunne holde pauser i rum, hvor der ikke er støv, skidt og lignende over det hele. Det betyder en del for arbejdslysten og trivslen blandt dine medarbejdere, at de bliver mødt med gode forhold – for det viser også, at du møder dem i øjenhøjde.

Noget helt andet er, at et beskidt arbejdsmiljø bidrager til sygdom. Vil du derfor gerne undgå så mange sygedage som muligt blandt dine medarbejdere, er det fornuftigt med jævnlig rengøring.

Hvad skal gøres rent i en skurvogn?

Du behøver ikke at gøre hovedrent i skurvognen hver eneste dag. Men, du kan med fordel sørge for på daglig basis at gøre følgende:

Tømme skraldespanden
Tørre bordet af
Fjerne det værste skidt på gulvet

Har du en skurvogn, som medarbejderne benytter til omklædning og bad, er det nødvendigt med grundig rengøring hver uge. Der bliver hurtigt slæbt skidt med ind fra byggepladsen.

Har du ikke selv overskud til det med rengøring af skurvogn, fordi du har så mange administrative opgaver at se til, møder at gå til med mere, kan du altid hyre professionel hjælp til rengøring af skurvogn. Så kan du få gjort skurvognen rent efter behov og så ofte, du gerne vil have det.